SAMTALSSTÖD

Behöver du någon att prata med?

En filosofisk praktiker är en samtalspartner som du kan tänka tillsammans med, fundera och undersöka din situation tillsammans med. Livet är inte alltid enkelt och det är normalt att då och då känna sig upprörd, förtvivlad eller rådvill. Det handlar mindre om att aldrig uppleva kriser eller jobbiga situationer än att hantera det.

Har du varit utsatt för kränkande särbehandling på din arbetsplats eller varit del i en utredning kan det ha upprört många känslor och det kan finnas många frågor. Att prata med någon om det som hänt och som man varit med om kan vara en viktig del av att kunna gå vidare.

Har du som chef eller personalansvarig hamnat i en situation där du upplever det svårt att komma vidare eller att du personligen hamnat i en svår situation?

Har du någon medarbetare som skulle behöva någon att prata med?

 

Välkommen att höra av dig för mer information och / eller beställning av samtal.

Filosofisk praktiker

 

Ordet terapi förbinds i dag mest med den typ av behandling som ges hos läkare, psykiater och psykolog. Filosofisk praxis erbjuder inte terapi utan en möjlighet att diskutera sin situation och sina upplevelser med en samtalspartner för att kunna förstå och hantera dessa på ett så bra sätt som möjligt.